AVG (Privacy)

I. Naam en adres van de verantwoordelijke persoon
Der Verantwortliche im Sinne der Datenschutz-Grundverordnung en andere nationale Datenschutzgesetze der Mitgliedsstaaten sowie sonstiger datenschutzrechtlicher Bestimmungen ist die:

Ruhr Toerisme GmbH
Centroallee 261
46047 Oberhausen
Duitsland
Tel:. 0208-89959100
E-mail: info@ruhr-tourismus.de
Website: www.ruhr-tourismus.de

II Naam en adres van de functionaris voor gegevensbescherming
Der Datenschutzbeauftragte des Verantwortlichen is:

dr Ralf W. Schadowski
ADDAG GmbH

Krefelder Strae 121
52070 Aachen
Duitsland
Tel .: + 49241446880
E-mail: datenschutz@ruhr-tourismus.de
Website: www.addag.de

III. Algemene informatie over gegevensverwerking

1. Omvang van de verwerking van persoonsgegevens
Wir verarbeiten personenbezogene Data unserer Nutzer grundsätzlich nur, soweit dies zur Bereitstellung einer funktionsfähigen Website sowie unserer Inhalte and Leistungen erforderlich ist. Die Verarbeitung personenbezogener Data unserer Nutzer erfolgt regelmäßig na een Einwilligung des Nutzers. Eine Ausnahme verguld in solchen Fällen, in denen eine vorherige Einholung einer Einwilligung aus tatsächlichen Gründen nicht möglich ist und die data durch gesetzliche Vorschriften gestattet ist.

2. Rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens
Voor zover we de toestemming van de betrokkene verkrijgen voor de verwerking van persoonsgegevens, artikel 6, lid 1, lit. een EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) dient als rechtsgrondslag. Bij het verwerken van persoonsgegevens die nodig zijn voor de uitvoering van een contract waarbij de betrokkene partij is, wordt artikel 6 (1) verlicht. b AVG als rechtsgrondslag. Dit geldt ook voor verwerkingen die nodig zijn om precontractuele maatregelen uit te voeren. Voor zover de verwerking van persoonsgegevens noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan ons bedrijf is onderworpen, is artikel 6 par. 1 lit. c AVG als rechtsgrondslag. Als verwerking noodzakelijk is om een ​​gerechtvaardigd belang van ons bedrijf of een derde te beschermen en als de belangen, fundamentele rechten en vrijheden van de betrokken persoon niet zwaarder wegen dan het eerstgenoemde belang, dan is artikel 6 (1) lit. f AVG als rechtsgrondslag voor verwerking.

3. Gegevensverwijdering en opslagduur
De persoonsgegevens van de betrokkene worden verwijderd of geblokkeerd zodra het doel van opslag niet langer van toepassing is. Opslag kan ook plaatsvinden indien dit door de Europese of nationale wetgever is voorzien in verordeningen, wetten of andere bepalingen van de Unie waaraan de verantwoordelijke is onderworpen. De gegevens worden ook geblokkeerd of verwijderd als een bewaartermijn voorgeschreven door de genoemde normen verstrijkt, tenzij er behoefte is aan verdere opslag van de gegevens om een ​​contract af te sluiten of te vervullen.

IV Terbeschikkingstelling van de website en aanmaak van logbestanden

1. Beschrijving en omvang van de gegevensverwerking
Elke keer dat onze website wordt opgeroepen, verzamelt ons systeem automatisch gegevens en informatie van het computersysteem van de oproepende computer.
De volgende gegevens worden verzameld:

  1. Informatie over het browsertype en de gebruikte versie
  2. Het besturingssysteem van de gebruiker
  3. Het IP-adres van de gebruiker
  4. Datum en tijd van toegang
  5. Websites van waaruit het systeem van de gebruiker op onze website terecht is gekomen
  6. Websites die via onze website door het systeem van de gebruiker worden benaderd

Die gegevens werden voordelen in de Logfiles unseres Systems gespeichert. Eine Speicherung dieser Daten zusammen met anderen personenbezogenen Data des Nutzers findet nicht statt.

2. hosting
De hostingservices die we gebruiken, dienen om de volgende services te bieden: infrastructuur- en platformservices, rekencapaciteit, opslagruimte en databaseservices, beveiligingsservices en technische onderhoudsdiensten die we gebruiken om dit online-aanbod uit te voeren.
Hier verwerken we, of volgens onze hosting provider voorraadgegevens, contact informatie, inhoud van gegevens, contractgegevens, datagebruik, meta en communicatie gegevens van klanten, prospects en bezoekers van deze website aan de hand van onze legitieme belangen op een efficiënte en veilige levering van deze website. Art 6 para. 1 lit. f DSGVO in combinatie met Art 28 DSGVO (contractsluitingscontract afsluiten).

3. Wettelijke basis voor gegevensverwerking
Rechtsgrund voor die vorübergehende Speicherung der Daten und der Logfiles ist Art. 6 Buikspieren. 1 lit. f DSGVO.

4. Doel van de gegevensverwerking
De verschillende IP-adressen in het systeem zijn notwendig, um eine Auslieferung op de website en de Rechner des Nutzers in de ermöglichen. Hier is het IP-adres van de Nutzers voor de Sitzung gespeichert bleiben. Die Speicherung in Logfiles erfolgt, um die Funktionsfähigkeit der Website sicherzustellen. Zudem dienen uns die data zur Optimierung der Website und zur Sicherstellung der Sicherheit unserer informationstechnischen Systeme. Eine Auswertung der Daten zu Marketingzwecken gevonden in de Zusammenhang nicht statt. In die tijd heeft Zwecken een groot deel van de berechting van de Interesse an der Datenverarbeitung nach Art. 6 Buikspieren. 1 lit. f DSGVO.

5. Opslagduur
Die data werden gelöscht, sobald sie für die erreichung des Zweckes ihrer Erhebung nicht mehr erforderlich sind. Im Falle der Erfassung der Data zur Bereitstellung der Website ist sterft der Fall, wanneer de jeweilige Sitzung beendet ist. Im Falle der Speicherung der Daten in Logfiles ist sterft na verschillende spätestens in Tagen der Fall. Eine darüberhinausgehende Speicherung ist möglich. In de herfst werden de IP-adressen van Nutzer gelöscht of verfremdet, oftewel een Zuordnung des aufrufenden Clients nicht mehr möglich ist.

6. Oppositie en verwijderingsoptie
Die Erfassung der Daten zur Bereitstellung der Website en de Speicherung der Daten in Logfiles ist for the Betrieb of Internetseite zwingend erforderlich. Es besteht folglich seitens des Nutzers keine Widerspruchsmöglichkeit.

V. Gebruik van cookies

1) Beschrijving en omvang van de gegevensverwerking
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestanden die in de internetbrowser of door de internetbrowser op het computersysteem van de gebruiker worden opgeslagen. Wanneer een gebruiker een website oproept, kan een cookie worden opgeslagen op het besturingssysteem van de gebruiker. Deze cookie bevat een karakteristieke tekenreeks waarmee de browser duidelijk kan worden geïdentificeerd wanneer de website opnieuw wordt opgeroepen.
We gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Sommige elementen van onze website vereisen dat de oproepende browser ook kan worden geïdentificeerd na het wisselen van pagina's.
In de cookies worden de volgende gegevens opgeslagen en verzonden:

  1. taalinstellingen
  2. Login Informatie
  3. Levering van de "juiste" website (radrevier.ruhr, industriekultur.ruhr, ruhr-tourismus.de)

Ook gebruiken wij op onze website cookies, die een analyse van het surfgedrag van gebruikers mogelijk maken. Op deze manier kunnen de volgende gegevens worden verzonden:

  1. Ingevoerde zoektermen
  2. Frequentie van paginaweergaven
  3. Gebruik van websitefuncties

De op deze manier verzamelde gebruikersgegevens worden door technische voorzorgsmaatregelen gepseudonimiseerd. Het is daarom niet meer mogelijk om de gegevens aan de bellende gebruiker toe te wijzen. De gegevens worden niet samen met andere persoonlijke gegevens van de gebruiker opgeslagen.
Bij het bezoeken van onze website worden gebruikers door een informatiebanner geïnformeerd over het gebruik van cookies voor analysedoeleinden en worden ze verwezen naar deze verklaring inzake gegevensbescherming.
Bij het bezoeken van onze website wordt de gebruiker geïnformeerd over het gebruik van cookies voor analysedoeleinden en wordt zijn toestemming voor de verwerking van de in dit verband gebruikte persoonsgegevens verkregen. In dit verband wordt ook verwezen naar deze verklaring inzake gegevensbescherming.

2) Wettelijke basis voor gegevensverwerking
De wettelijke basis voor de verwerking van persoonsgegevens met behulp van technisch noodzakelijke cookies is artikel 6 (1) (f) AVG. De wettelijke basis voor de verwerking van persoonsgegevens met behulp van cookies voor analysedoeleinden is artikel 6, lid 1, onder a) AVG als de gebruiker toestemming heeft gegeven.

3) Doel van de gegevensverwerking
Het doel van het gebruik van technisch noodzakelijke cookies is om het gebruik van websites voor gebruikers te vereenvoudigen. Sommige functies van onze website kunnen niet worden aangeboden zonder het gebruik van cookies. Hiervoor is het noodzakelijk dat de browser ook na het wisselen van pagina wordt herkend.
We hebben cookies nodig voor de volgende toepassingen:

  1. boekingsproces
  2. Acceptatie van taalinstellingen
  3. Zoektermen onthouden

De gebruikersgegevens die door technisch noodzakelijke cookies worden verzameld, worden niet gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken.
Analysecookies worden gebruikt om de kwaliteit van onze website en de inhoud ervan te verbeteren. Door de analysecookies leren we hoe de website wordt gebruikt en kunnen we zo ons aanbod continu optimaliseren. Bovendien wordt door het gebruik van cookies de geselecteerde URL weergegeven met het juiste startpagina-logo en bijbehorende inhoud.
In deze doeleinden ligt ons legitieme belang bij de verwerking van persoonsgegevens in overeenstemming met artikel 6 lid 1 letter f AVG.

4) Duur van opslag, mogelijkheid tot bezwaar en verwijdering
Cookies werden op de Rechner des Nutzers gespeichert en gemaakt door een unserer Seite übermittelt. Als de Nutzer een volle Kontrolle over de Verwendung van Cookies biedt. Er zijn verschillende soorten cookies in Ihrem. Internetbrowser kan een cookie vinden die door cookies kan worden gedecoreerd. Bereits gespeicherte Koekjes kunnen worden gemaakt van gelöscht. Overlijdt kann auch automatisch erfolgen. Werden Cookies voor onze website deaktiviert, kan niet worden gebruikt voor alle functies van de website vollumfänglich genutzt werden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies, bijvoorbeeld om onze website voor u te optimaliseren, om functies te verbeteren of om de toegang te analyseren. Onder "Instellingen" vindt u informatie over cookies en kunt u de gewenste cookies selecteren. U kunt uw keuze maken in de Datenschutzrichtlinien op elk moment bekijken en wijzigen. Door op "Akkoord" te klikken accepteert u de selectie. Technisch noodzakelijke cookies worden ook ingesteld als u de selectie maakt

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites worden gebruikt om de gebruikerservaring efficiënter te maken.

Volgens de wet kunnen we cookies op uw apparaat opslaan als ze absoluut noodzakelijk zijn voor de werking van deze site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze site maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door derde partijen die op onze pagina's verschijnen.

U kunt uw toestemming voor de cookieverklaring op onze website te allen tijde wijzigen of intrekken.

Cookieselectie openen

 

Essentieel

Essentiële cookies maken basisfuncties mogelijk en zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van de website.

Statistiek

Statistieken Verwerven cookies informatie anoniem. Deze informatie helpt ons te begrijpen hoe onze bezoekers onze website gebruiken.

Google Analytics

NaamGoogle Analytics
LeverancierGoogle Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland
ZweckGoogle-cookie voor website-analyse. Genereert statistische informatie over hoe de bezoeker de website gebruikt.
Privacybeleidhttps://policies.google.com/privacy?hl=de
Cookie naam_ga, _gat, _gid
Cookie-looptijd2 jaar

Marketing

Marketingcookies worden door derden of uitgevers gebruikt om gepersonaliseerde advertenties weer te geven. Ze doen dit door bezoekers over websites te volgen.

Google Tag Manager

NaamGoogle Tag Manager
LeverancierGoogle Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland
ZweckGoogle-cookie om geavanceerde scripting en gebeurtenisafhandeling te beheren.
Privacybeleidhttps://policies.google.com/privacy?hl=de
Cookie naam_ga, _gat, _gid
Cookie-looptijd2 jaar

Externe media

Inhoud van platforms voor het delen van video's en sociale media is standaard geblokkeerd. Als cookies worden geaccepteerd door externe media, is voor toegang tot deze inhoud geen handmatige toestemming meer vereist.

Google Maps

NaamGoogle Maps
LeverancierGoogle Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland
ZweckGebruikt om Google Maps-inhoud te ontgrendelen.
Privacybeleidhttps://policies.google.com/privacy
Host (s).google.com
Cookie naamNID
Cookie-looptijd6 maanden

Instagram

NaamInstagram
LeverancierMeta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland
ZweckWordt gebruikt om Instagram-inhoud te ontgrendelen.
Privacybeleidhttps://www.instagram.com/legal/privacy/
Host (s).instagram.com
Cookie naampigeon_state
Cookie-looptijdsessie

OpenStreetMap

NaamOpenStreetMap
LeverancierOpenstreetmap Foundation, St John's Innovation Center, Cowley Road, Cambridge CB4 0WS, Verenigd Koninkrijk
ZweckWordt gebruikt om OpenStreetMap-inhoud te ontgrendelen.
Privacybeleidhttps://wiki.osmfoundation.org/wiki/Privacy_Policy
Host (s).openstreetmap.org
Cookie naam_osm_location, _osm_session, _osm_totp_token, _osm_welcome, _pk_id., _pk_ref., _pk_ses., qos_token
Cookie-looptijd1-10 jaar

Vimeo

NaamVimeo
LeverancierVimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, VS
ZweckWordt gebruikt om Vimeo-inhoud te ontgrendelen.
Privacybeleidhttps://vimeo.com/privacy
Host (s)player.vimeo.com
Cookie naamvuid
Cookie-looptijd2 jaar

YouTube

NaamYouTube
LeverancierGoogle Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland
ZweckWordt gebruikt om YouTube-inhoud te ontgrendelen.
Privacybeleidhttps://policies.google.com/privacy
Host (s)google.com
Cookie naamNID
Cookie-looptijd6 maanden

Lees meer over wie wij zijn, hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe wij persoonsgegevens verwerken in ons privacybeleid.

Vermeld uw toestemmings-ID en datum wanneer u contact met ons opneemt over uw toestemming.

VI. Nieuwsbrief

1. Beschrijving en omvang van de gegevensverwerking

U kunt zich op onze website abonneren op een gratis nieuwsbrief. Bij de aanmelding voor de nieuwsbrief worden de gegevens uit het invoermasker aan ons doorgegeven. Dit is:

  1. IP-adres van de oproepende computer
  2. Datum en tijd van registratie
  3. E-mail van de klant

Uw toestemming wordt verkregen voor de verwerking van de gegevens als onderdeel van het registratieproces en er wordt verwezen naar deze verklaring inzake gegevensbescherming. Voor het versturen en analyseren van onze nieuwsbrief gebruiken wij rapidmail. Uw gegevens worden daarom doorgegeven aan rapidmail GmbH. Het is Rapidmail GmbH niet toegestaan ​​uw gegevens voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief te gebruiken. Het is Rapidmail GmbH niet toegestaan ​​uw gegevens door te geven of te verkopen. rapidmail is een Duitse, gecertificeerde nieuwsbriefsoftwareleverancier die zorgvuldig is geselecteerd volgens de vereisten van de AVG en de BDSG. U kunt uw toestemming voor het opslaan van de gegevens en het gebruik ervan voor het verzenden van de nieuwsbrief op elk moment intrekken, bijvoorbeeld via de afmeldlink in de nieuwsbrief.

nieuwsbrief volgen
De nieuwsbrief van Ruhr Tourismus GmbH bevat zogenaamde trackingpixels. Een trackingpixel is een miniatuurafbeelding die is ingesloten in e-mails die in HTML-indeling worden verzonden om het opnemen van logbestanden en analyse van logbestanden mogelijk te maken. Hierdoor kan een statistische evaluatie van het succes of falen van online marketingcampagnes worden uitgevoerd. Op basis van de ingebouwde trackingpixel kan Ruhr Tourismus GmbH zien of en wanneer een e-mail door een betrokkene is geopend en welke links in de e-mail door de betrokkenen zijn opgeroepen.
Dergelijke persoonlijke gegevens die via de trackingpixels in de nieuwsbrieven worden verzameld, worden door de verwerkingsverantwoordelijke opgeslagen en geëvalueerd om de verzending van de nieuwsbrief te optimaliseren en de inhoud van toekomstige nieuwsbrieven nog beter af te stemmen op de interesses van de betrokkene. Deze persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden. Betrokken personen hebben te allen tijde het recht om de relevante afzonderlijke toestemmingsverklaring die is gegeven via de dubbele opt-in-procedure in te trekken. Na een intrekking worden deze persoonsgegevens door de verwerkingsverantwoordelijke verwijderd. De Ruhr Tourismus GmbH beschouwt een herroeping van de ontvangst van de nieuwsbrief automatisch als een herroeping.

2. Wettelijke basis voor gegevensverwerking
De wettelijke basis voor de verwerking van de gegevens nadat de gebruiker zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, is artikel 6, lid 1, onder a) AVG als de gebruiker zijn/haar toestemming heeft gegeven.

3. Doel van de gegevensverwerking
Die Erhebung van E-mail adres van Nutzers dient dazu, den Nieuwsbrief zuzustellen.

4. Opslagduur
De gegevens worden verwijderd zodra ze niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Het e-mailadres van de gebruiker wordt daarom opgeslagen zolang het abonnement op de nieuwsbrief actief is.

5. Oppositie en verwijderingsoptie
De betreffende gebruiker kan het abonnement op de nieuwsbrief te allen tijde opzeggen. Hiervoor staat in elke nieuwsbrief een bijbehorende link.

VII.E-commerce

1. Beschrijving en omvang van de gegevensverwerking
Op onze website bieden we gebruikers de mogelijkheid om pakketreizen, toegangskaarten (musea, enz.) of zogenaamde belevingsmodules (busreizen, rondleidingen, enz.) te boeken door het verstrekken van persoonlijke gegevens. De gegevens worden in een invoermasker ingevoerd en naar ons verzonden en opgeslagen. De gegevens worden verzonden naar my.IRS GmbH, Dornierstr. 4, 82178 Puchheim. De volgende gegevens worden verzameld als onderdeel van het registratieproces:

  • Geslacht (meneer/mevrouw)
  • Naam
  • Voornaam
  • Adres (straat, postcode, stad)
  • E-mail
  • in sommige gevallen (evenementen en ticketreserveringen) telefoonnummer
  • in sommige gevallen (WelcomeCard Ruhr) geboortedatum

Bij (online) betaling met creditcard of PayPal worden uw creditcardgegevens (MasterCard, VISA, American Express, AmEx, kaartnummer, controlecijfer en geldigheidsduur) geregistreerd en opgeslagen bij DataTrans, Kreuzbühlstraße 26, CH-8008 Zürich en alleen doorgegeven aan de bedrijven die betrokken zijn bij het betalingsproces doorgegeven. Wij slaan de creditcardgegevens niet op.
Bij (online) betaling via automatische incasso worden uw rekeninggegevens naar EVO Payments International GmbH, Elsa-Brandström-Str. 10-12, 50668 Keulen. Bovendien zijn de rekeninggegevens voor de automatische incassoprocedure bij myIRS GmbH, Dornierstr. 4, 82178 Puchheim. We slaan de accountgegevens niet op.

De controller heeft op deze website geïntegreerde componenten van PayPal. PayPal is een online betalingsdienstaanbieder. Betalingen worden gedaan via zogenaamde PayPal-accounts, dit zijn virtuele privé- of zakelijke accounts. Bovendien heeft PayPal de mogelijkheid om virtuele betalingen via creditcards te verwerken als een gebruiker geen PayPal-account heeft. Een PayPal-account wordt beheerd via een e-mailadres, daarom is er geen klassiek accountnummer. PayPal maakt het mogelijk om online betalingen te verrichten aan derden of om betalingen te ontvangen. PayPal neemt ook de functies van trustee over en biedt kopersbeschermingsservices.
De Europese werkmaatschappij van PayPal is PayPal (Europe) S.à.rl & Cie. SCA, 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxemburg, Luxemburg.

Als de betrokkene tijdens de bestelprocedure in onze online winkel "PayPal" selecteert als betalingsoptie, worden de gegevens van de betrokkene automatisch naar PayPal verzonden. Door deze betalingsoptie te selecteren, stemt de betrokkene in met de overdracht van persoonsgegevens die nodig zijn voor de verwerking van betalingen.
De persoonlijke gegevens die naar PayPal worden verzonden, zijn meestal voornaam, achternaam, adres, e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer, mobiel telefoonnummer of andere gegevens die nodig zijn voor de verwerking van betalingen. Voor de uitvoering van de koopovereenkomst zijn ook dergelijke persoonsgegevens nodig, die in verband staan ​​met de betreffende bestelling.

Het doel van de verzending van de gegevens is betalingsverwerking en fraudepreventie. De controller verstrekt PayPal persoonlijk identificeerbare informatie, met name als er een rechtmatig belang bij de overdracht is. De persoonlijke gegevens die worden uitgewisseld tussen PayPal en de controller, kunnen door PayPal worden overgedragen aan kredietbeoordelingsbureaus. Deze verzending is gericht op de identiteits- en kredietcontrole.

PayPal kan persoonlijke gegevens verstrekken aan gelieerde ondernemingen en serviceproviders of onderaannemers, voor zover dit noodzakelijk is om aan haar contractuele verplichtingen te voldoen of om de gegevens namens. Te verwerken.
De betrokkene heeft de mogelijkheid om op elk moment de toestemming voor de verwerking van persoonlijke gegevens tegen PayPal in te trekken. Een intrekking heeft geen effect op persoonsgegevens die moeten worden verwerkt, gebruikt of verzonden voor (contractuele) betalingsverwerking.
De toepasselijke gegevensbeschermingsregels van PayPal zijn te vinden op: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full worden ingezien.

SSL-encryptie

Om veiligheidsredenen en om de overdracht van vertrouwelijke inhoud, zoals bestellingen of vragen die u ons stuurt, te beschermen, gebruikt deze site een SSL- of. TLS-codering. U herkent een versleutelde verbinding aan het feit dat de adresregel van de browser verandert van "http://" in "https://" en aan het slotsymbool in uw browserregel.
Als SSL- of TLS-codering is geactiveerd, kunnen de gegevens die u naar ons verzendt niet door derden worden gelezen.

Als er na het sluiten van een op vergoedingen gebaseerde overeenkomst een verplichting bestaat om ons uw betalingsgegevens te sturen (bijv. rekeninggegevens bij betaling met creditcard of automatische incasso), zijn deze gegevens nodig voor de betalingsverwerking. Betalingstransacties met de gebruikelijke betaalmiddelen (Visa/MasterCard, automatische incasso) verlopen uitsluitend via een versleutelde SSL- of TLS-verbinding. Bij versleutelde communicatie kunnen uw betalingsgegevens die u aan ons doorgeeft niet door derden worden gelezen.

Uw persoonlijke gegevens worden ook doorgegeven aan de respectieve dienstverleners (bijvoorbeeld accommodatie-aanbieders, aanbieders van ervaringsmodules). Het is de dienstverleners niet toegestaan ​​uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden dan het verwerken van de boeking. Het is de dienstverleners niet toegestaan ​​uw gegevens door te geven of te verkopen.

2. Wettelijke basis voor gegevensverwerking
De verzamelde gegevens worden gebruikt om een ​​contract uit te voeren waarbij de gebruiker een partij is of om precontractuele maatregelen uit te voeren, dus de aanvullende wettelijke basis voor de verwerking van de gegevens is artikel 6, lid 1, onder b), AVG.

3. Doel van de gegevensverwerking
Het verzamelen van de gegevens van de gebruiker is noodzakelijk om een ​​contract met de gebruiker na te komen of om precontractuele maatregelen uit te voeren.

4. Opslagduur
De gegevens worden verwijderd zodra ze niet langer wettelijk vereist zijn om het contract uit te voeren.

VIII Contactformulier en e-mailcontact

5. Beschrijving en omvang van de gegevensverwerking

Er is een contactformulier op onze website dat kan worden gebruikt om elektronisch contact met ons op te nemen. Als een gebruiker van deze mogelijkheid gebruik maakt, worden de in het invoermasker ingevoerde gegevens naar ons verzonden en opgeslagen. Deze data zijn:

  • Naam
  • Voornaam
  • Email
  • Telefoon
  • straat en huisnummer
  • Postcode en stad
  • Land
  • opmerking

Op het moment dat het bericht wordt verzonden, worden ook de volgende gegevens opgeslagen:

  1. Het IP-adres van de gebruiker
  2. Datum en tijd van registratie

Uw toestemming wordt verkregen voor de verwerking van de gegevens tijdens het verzendproces en er wordt verwezen naar deze verklaring inzake gegevensbescherming.
U kunt ook contact met ons opnemen via het opgegeven e-mailadres. In dit geval worden de persoonlijke gegevens van de gebruiker die met de e-mail zijn verzonden, opgeslagen.
In deze context worden de gegevens niet doorgegeven aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt om het gesprek te verwerken.

6. Wettelijke basis voor gegevensverwerking
De wettelijke basis voor de verwerking van de gegevens is artikel 6, lid 1, lit. een AVG.

7. Doel van de gegevensverwerking
De verwerking van de persoonlijke gegevens uit het invoermasker dient ons alleen om het contact te verwerken. Als u per e-mail contact met ons opneemt, is er ook het noodzakelijke legitieme belang bij de verwerking van de gegevens.
De overige persoonsgegevens die tijdens het verzendproces worden verwerkt, dienen om misbruik van het contactformulier te voorkomen en om de veiligheid van onze informatietechnologiesystemen te waarborgen.

8. Opslagduur
De gegevens worden verwijderd zodra ze niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Voor de persoonlijke gegevens uit het invoerscherm van het contactformulier en die welke per e-mail zijn verzonden, is dit het geval wanneer het betreffende gesprek met de gebruiker is beëindigd. Het gesprek is beëindigd wanneer uit de omstandigheden kan worden afgeleid dat de kwestie in kwestie eindelijk is opgehelderd.
De aanvullende persoonlijke gegevens die tijdens het verzendproces worden verzameld, worden uiterlijk na een periode van zeven dagen verwijderd.

9. Oppositie en verwijderingsoptie
De gebruiker heeft te allen tijde de mogelijkheid om zijn toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens in te trekken. Als de gebruiker per e-mail contact met ons opneemt, kan hij te allen tijde bezwaar maken tegen de opslag van zijn persoonlijke gegevens. In dat geval kan het gesprek niet worden voortgezet. Hiertoe verklaart de gebruiker zijn herroeping schriftelijk per e-mail op duidelijke wijze. Alle persoonlijke gegevens die tijdens het contact opnemen zijn opgeslagen, worden in dit geval verwijderd.

IX. Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

1. Omvang van de verwerking van persoonsgegevens
Op onze website bieden we gebruikers de mogelijkheid om brochures te bestellen door het verstrekken van persoonlijke gegevens. De gegevens worden in een invoermasker ingevoerd en naar ons verzonden en opgeslagen. De gegevens worden verzonden naar my.IRS GmbH, Dornierstr. 4, 82178 Puchheim en doorgegeven aan HID-werkplaatsen Karthaus, Industriestraße 7, 48249 Dülmen.
Deze data zijn:

  • Naam
  • Voornaam
  • Email
  • Telefoon
  • straat en huisnummer
  • Postcode en stad
  • Land

2. Rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens
De verzamelde gegevens worden gebruikt om een ​​contract uit te voeren waarbij de gebruiker een partij is of om precontractuele maatregelen uit te voeren, dus de aanvullende wettelijke basis voor de verwerking van de gegevens is artikel 6, lid 1, onder b), AVG.

3. Doel van de gegevensverwerking
Het verzamelen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker dient om het gewenste brochuremateriaal te leveren

4. Opslagduur
De gegevens die u in het invoerformulier invoert, blijven bij ons totdat u ons vraagt ​​deze te verwijderen, uw toestemming voor opslag intrekt of het doel voor gegevensopslag niet langer van toepassing is (bijvoorbeeld nadat uw verzoek is verwerkt). Dwingende wettelijke bepalingen - in het bijzonder bewaartermijnen - blijven onaangetast.

5. Oppositie en verwijderingsoptie
De gebruiker heeft te allen tijde de mogelijkheid om zijn toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens in te trekken. Als de gebruiker per e-mail contact met ons opneemt, kan hij te allen tijde bezwaar maken tegen de opslag van zijn persoonlijke gegevens.
Hiertoe verklaart de gebruiker zijn herroeping schriftelijk per e-mail op duidelijke wijze.
Alle persoonlijke gegevens die tijdens het bestellen van de brochure zijn opgeslagen, worden in dit geval verwijderd.

X. Website-analysediensten

1. Beschrijving en omvang van de gegevensverwerking
Deze website maakt gebruik van Google Analytics voor webanalyse. Dit is een dienst die wordt aangeboden door Google Ireland Limited ("Google"), een bedrijf opgericht en actief in Ierland (registratienummer: 368047) met statutaire zetel te Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies". De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van onze website (inclusief uw IP-adres) wordt overgebracht naar de computer van Google en daar opgeslagen. Het is niet uitgesloten dat de gegevensverwerking plaatsvindt buiten de reikwijdte van het EU-recht. Google heeft de EU-standaardbepalingen inzake gegevensbescherming met de daar gevestigde bedrijven gesloten voor overdrachten naar een derde land of de VS.

2. Rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens
Google Analytics-cookies worden opgeslagen op basis van artikel 6 (1) (f) AVG. De websitebeheerder heeft een legitiem belang bij het analyseren van het gebruikersgedrag om zowel zijn website als zijn advertenties te optimaliseren.

3. Doel van de gegevensverwerking
De websitebeheerder heeft een legitiem belang bij het analyseren van het gebruikersgedrag om zowel zijn website als zijn advertenties te optimaliseren. U kunt het opslaan van cookies voorkomen door uw browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; wij willen u er echter op wijzen dat u in dat geval eventueel niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. U kunt ook voorkomen dat Google de door de cookie gegenereerde gegevens verzamelt die betrekking hebben op uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) en deze gegevens door Google verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plug-in te downloaden en te installeren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

4. Oppositie en verwijderingsoptie
You can prevent these cookies being stored by selecting the appropriate settings in your browser. However, we wish to point out that doing so may mean you will not be able to enjoy the full functionality of this website. You can also prevent the data generated by cookies about your use of the website (incl. your IP address) from being passed to Google, and the processing of these data by Google, by downloading and installing the browser plugin available at the following link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

5. Bezwaar maken tegen gegevensverzameling
You can prevent the collection of your data by Google Analytics by clicking on the following link. An opt-out cookie will be set to prevent your data from being collected on future visits to this site: https://adssettings.google.com/anonymous?hl=de&sig=ACi0TChVmevmsGgtwDdljrftL3IiFgyMPAyXecL6tIHU9zVeljWkqh1qD-5CARUH0OE-Thkp3vUU6Sg4MHuYN_zyroCJUguOszFkkZeYsNRNyknLcVQIP0M. Meer informatie over de omgang met gebruikersgegevens vindt u bij Google Analytics in de privacyverklaring van Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

XI. Google Adwords

1. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Google AdWords
De verwerkingsverantwoordelijke heeft op deze website Google AdWords geïntegreerd. Google AdWords is een internetadvertentieservice waarmee adverteerders advertenties kunnen plaatsen in de zoekresultaten van Google en in het advertentienetwerk van Google. Google AdWords stelt een adverteerder in staat om vooraf bepaalde trefwoorden te definiëren waarmee een advertentie pas in de zoekmachineresultaten van Google wordt weergegeven als de gebruiker met de zoekmachine een trefwoordrelevant zoekresultaat oproept. In het advertentienetwerk van Google worden de advertenties met behulp van een automatisch algoritme en rekening houdend met de vooraf gedefinieerde trefwoorden op onderwerpgerelateerde websites verspreid.
De exploitant van de Google AdWords-diensten is Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland.
Het doel van Google AdWords is om reclame te maken voor onze website door het tonen van relevante advertenties op de websites van externe bedrijven en in de zoekmachineresultaten van de Google-zoekmachine en door het tonen van advertenties van derden op onze website.
Als een betrokkene onze website bereikt via een Google-advertentie, wordt een zogenaamde conversiecookie door Google op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene opgeslagen. Wat cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. Een conversiecookie verliest zijn geldigheid na dertig dagen en wordt niet gebruikt om de betrokkene te identificeren. Als de cookie nog niet is verlopen, wordt de conversiecookie gebruikt om te bepalen of bepaalde subpagina's, zoals het winkelwagentje van een online winkelsysteem, op onze website zijn bezocht. De conversiecookie stelt zowel ons als Google in staat om te begrijpen of een persoon die via een AdWords-advertentie naar onze website is gekomen, inkomsten heeft gegenereerd, d.w.z. een aankoop heeft voltooid of geannuleerd. De gegevens en informatie die door het gebruik van de conversiecookie worden verzameld, worden door Google gebruikt om bezoekstatistieken voor onze website op te stellen. Op onze beurt gebruiken we deze bezoekstatistieken om het totale aantal gebruikers te bepalen dat via AdWords-advertenties naar ons is verwezen, d.w.z. om het succes of falen van de betreffende AdWords-advertentie te bepalen en om onze AdWords-advertenties voor de toekomst te optimaliseren. Noch ons bedrijf, noch andere Google AdWords-adverteerders ontvangen informatie van Google die kan worden gebruikt om de betrokken persoon te identificeren.
De conversiecookie wordt gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan, zoals de websites die door de betrokkene worden bezocht. Bij elk bezoek aan onze website worden persoonsgegevens, waaronder het IP-adres van de internetverbinding die door de betrokkene wordt gebruikt, doorgegeven aan Google in de Verenigde Staten van Amerika. Deze persoonsgegevens worden door Google opgeslagen in de Verenigde Staten van Amerika. Google kan deze persoonlijke gegevens die via het technische proces zijn verzameld, doorgeven aan derden.
De betrokkene kan het plaatsen van cookies door onze website, zoals hierboven al weergegeven, te allen tijde door middel van een overeenkomstige instelling in de gebruikte internetbrowser voorkomen en zo permanent bezwaar maken tegen het plaatsen van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou ook voorkomen dat Google een conversiecookie op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene plaatst. Bovendien kan een reeds door Google AdWords geplaatst cookie op elk moment via de internetbrowser of andere softwareprogramma's worden verwijderd.
Ferner besteht sterven für betroffen sterven voordat Möglichkeiten persoon, interessenbezogen der Werbung zu durch Google widersprech dat. Hierzer muss sterven voordat betroffen persoon von jedem der von ihr aus den Link www.google.de/settings/ads genutzten Internetbrows aufrufen und dort sterven gewünschte van Einstellungen vornehmen.
Meer informatie en de toepasselijke bepalingen inzake gegevensbescherming van Google vindt u op: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ worden ingezien.

2. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van Google Remarketing
De controller heeft Google Remarketing-services op deze website geïntegreerd. Google Remarketing is een functie van Google AdWords waarmee een bedrijf advertenties kan tonen aan dergelijke internetgebruikers die eerder op de website van het bedrijf stonden. De integratie van Google Remarketing stelt een bedrijf daarom in staat om gebruikersvriendelijke advertenties te maken en zo de advertenties voor interesses van internetgebruikers te tonen.
De exploitant van de Google-remarketingdiensten is Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ierland.
Het doel van Google Remarketing is om op interesses gebaseerde advertenties weer te geven. Met Google Remarketing kunnen we advertenties weergeven via het Google Netwerk of ze bekijken op andere websites die zijn afgestemd op de individuele behoeften en interesses van internetgebruikers.
Google Remarketing plaatst een cookie op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene. Wat cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. Door de cookie in te stellen, kan Google de bezoeker van onze website herkennen als hij vervolgens websites bezoekt die ook lid zijn van het advertentienetwerk van Google. Bij elk bezoek aan een website waarop de service van Google Remarketing is geïntegreerd, identificeert de internetbrowser van de persoon zich automatisch met Google. Als onderdeel van dit technische proces ontvangt Google kennis over persoonlijke gegevens, zoals het IP-adres of het surfgedrag van de gebruiker, die Google onder andere gebruikt om advertenties te tonen die relevant zijn voor de interesses.
De cookie wordt gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan, zoals de internetpagina's die de betrokkene heeft bezocht. Dienovereenkomstig worden bij elk bezoek aan onze website persoonsgegevens, inclusief het IP-adres van de door de betrokkene gebruikte internetverbinding, aan Google in de Verenigde Staten van Amerika doorgegeven. Deze persoonsgegevens worden door Google opgeslagen in de Verenigde Staten van Amerika. Google kan deze via het technische proces verzamelde persoonsgegevens doorgeven aan derden. De betrokkene kan het plaatsen van cookies door onze website, zoals hierboven reeds beschreven, te allen tijde door middel van een overeenkomstige instelling in de gebruikte internetbrowser voorkomen en zo permanent bezwaar maken tegen het plaatsen van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou ook voorkomen dat Google een cookie op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene plaatst. Bovendien kan een reeds door Google Analytics geplaatst cookie op elk moment via de internetbrowser of andere softwareprogramma's worden verwijderd.
Ferner besteht sterven für betroffen sterven voordat Möglichkeiten persoon, interessenbezogen der Werbung zu durch Google widersprech dat. Hierzer muss sterven voordat betroffen persoon von jedem der von ihr aus den Link www.google.de/settings/ads genutzten Internetbrows aufrufen und dort sterven gewünschte van Einstellungen vornehmen.
Meer informatie en de toepasselijke bepalingen inzake gegevensbescherming van Google vindt u op: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ worden ingezien.

XII. Integraties van sociale media

1.Gegevensbeschermingsbepalingen voor de toepassing en het gebruik van Facebook
De verwerkingsverantwoordelijke heeft op deze website componenten van het bedrijf Facebook geïntegreerd. Facebook is een sociaal netwerk. Een sociaal netwerk is een sociale ontmoetingsplaats die wordt geëxploiteerd op internet, een online gemeenschap die gebruikers gewoonlijk in staat stelt met elkaar te communiceren en in virtuele ruimte te interageren. Een sociaal netwerk kan dienen als platform voor het uitwisselen van meningen en ervaringen, of het stelt de internetgemeenschap in staat persoonlijke of bedrijfsgerelateerde informatie te verstrekken. Facebook stelt gebruikers van het sociale netwerk onder meer in staat om privéprofielen aan te maken, foto's te uploaden en te netwerken via vriendschapsverzoeken.
Betreibergesellschaft von ist die naar Facebook Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Für die Verarbeitung personenbezogen Data verantwortlich ist, wenn eine betroffen tot Persoon außerhalb der USA oder Canada lebt, zeggen Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland.
Telkens wanneer een van de afzonderlijke pagina's van deze website wordt opgeroepen, die wordt beheerd door de verwerkingsverantwoordelijke en waarop een Facebook-component (Facebook-plug-in) is geïntegreerd, wordt de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van de persoon de betreffende Facebook-component automatisch wordt geactiveerd, zorgt ervoor dat een weergave van de bijbehorende Facebook-component van Facebook wordt gedownload. Een compleet overzicht van alle Facebook plug-ins vindt u op https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=de_DE worden opgehaald. Als onderdeel van dit technische proces wordt Facebook geïnformeerd welke specifieke subpagina van onze website door de betrokkene wordt bezocht. Als de betrokkene tegelijkertijd op Facebook is ingelogd, herkent Facebook bij elke oproep van onze website en voor de gehele duur van het verblijf op onze website welke specifieke subpagina van onze website de betrokkene bezoekt. Deze informatie wordt verzameld door de Facebook-component en toegewezen aan het respectieve Facebook-account van de betrokken persoon door Facebook. Als de betrokkene op een van de op onze website geïntegreerde Facebook-knoppen klikt, bijvoorbeeld de "Vind ik leuk"-knop, of als de betrokkene een opmerking maakt, wijst Facebook deze informatie toe aan het persoonlijke Facebook-gebruikersaccount van de betrokkene en slaat deze op persoonlijke gegevens.
Facebook erhalten über die immer Facebook-Component dann eine Informatie darüb is, dass sterven betroffen tot Persoon unsere Internetseite besucht lijn, Wenn die betroffen tot Persona zum Zeitpunkt des Aufrufs unserer Internetseite gleichzeitig bei Facebook eingeloggt ist; diese findet statt unabhängig davon, ob sterven totdat betroffen Persoon-Component A anklickt Facebook oder nicht sterven. Ist eine derartig om Übermittlung diese Informationen moment dat Facebook von der betroffen Perso nicht Gewollt, kann diese sterven Übermittlung dadurch verhindern, dass sie sich vor einem Aufruf unserer Internetseite aus ihrem Facebook-account ausloggt.
Het door Facebook gepubliceerde gegevensbeleid, dat beschikbaar is onder https://de-de.facebook.com/about/privacy/ beschikbaar is, geeft informatie over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens door Facebook. Ook wordt uitgelegd welke instelmogelijkheden Facebook biedt om de privacy van de betrokkene te beschermen. Daarnaast zijn er verschillende applicaties beschikbaar die het mogelijk maken om gegevensoverdracht naar Facebook te onderdrukken. Dergelijke applicaties kunnen door de betrokkene worden gebruikt om de gegevensoverdracht naar Facebook te onderdrukken.

2. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Instagram
De controller heeft geïntegreerde componenten van de Instagram-service op deze website. Instagram is een service die zich kwalificeert als een audiovisueel platform, waarmee gebruikers foto's en video's kunnen delen en die ook kunnen verspreiden naar andere sociale netwerken.
De werkmaatschappij van de Instagram-diensten is Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Menlo Park, CA, VS. Telkens wanneer een van de afzonderlijke pagina's van deze website wordt opgeroepen, die wordt beheerd door de verwerkingsverantwoordelijke en waarop een Instagram-component (Insta-knop) is geïntegreerd, wordt de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene automatisch geactiveerd door de respectieve Instagram-component zorgt ervoor dat een weergave van de overeenkomstige component van Instagram wordt gedownload. Als onderdeel van dit technische proces wordt Instagram geïnformeerd welke specifieke subpagina van onze website door de betrokkene wordt bezocht. Als de betrokkene tegelijkertijd op Instagram is ingelogd, herkent Instagram elke keer dat de betrokkene onze website oproept en voor de gehele duur van zijn/haar verblijf op onze website welke specifieke subpagina de betrokkene bezoekt. Deze informatie wordt verzameld door de Instagram-component en door Instagram toegewezen aan het respectieve Instagram-account van de betrokken persoon. Als de betrokkene op een van de op onze website geïntegreerde Instagram-knoppen klikt, worden de aldus verzonden gegevens en informatie toegewezen aan het persoonlijke Instagram-gebruikersaccount van de betrokkene en door Instagram opgeslagen en verwerkt.
Via het onderdeel Instagram ontvangt Instagram altijd informatie dat de betrokken persoon onze website heeft bezocht, als de betrokken persoon tegelijkertijd is ingelogd op Instagram op het moment dat hij onze website bezoekt; dit gebeurt ongeacht of de persoon op de component Instagram klikt of niet. Als de betreffende persoon deze informatie niet naar Instagram wil verzenden, kan de laatstgenoemde voorkomen dat de uitzending uitlogt op zijn Instagram-account voordat hij onze website belt.
Meer informatie en de toepasselijke gegevensbeschermingsbepalingen van Instagram vindt u op https://help.instagram.com/155833707900388 en https://www.instagram.com/about/legal/privacy/ worden ingezien.

3. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Pinterest
De controller heeft op deze website componenten van Pinterest Inc. geïntegreerd. Pinterest is een zogenaamd sociaal netwerk. Een sociaal netwerk is een sociaal ontmoetingspunt dat wordt geëxploiteerd op internet, een online gemeenschap die gebruikers gewoonlijk in staat stelt met elkaar te communiceren en interactief te zijn in de virtuele ruimte. Een sociaal netwerk kan dienen als platform voor het uitwisselen van meningen en ervaringen of stelt de internetgemeenschap in staat persoonlijke of bedrijfsgerelateerde informatie te verstrekken. Pinterest stelt gebruikers van het sociale netwerk onder meer in staat om beeldverzamelingen en individuele afbeeldingen evenals beschrijvingen op virtuele prikborden (zogenaamde pinning) te publiceren, die op hun beurt kunnen worden gedeeld (zogenaamde repinning) of becommentarieerd door anderen gebruikers.
De werkmaatschappij van Pinterest is Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, VS.
Telkens wanneer een van de afzonderlijke pagina's van deze website wordt opgeroepen, die wordt beheerd door de verwerkingsverantwoordelijke en waarop een Pinterest-component (Pinterest-plug-in) is geïntegreerd, wordt de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van de persoon de betreffende Pinterest-component automatisch wordt geactiveerd, zorgt ervoor dat een weergave van de overeenkomstige Pinterest-component van Pinterest wordt gedownload. Meer informatie over Pinterest is beschikbaar op https://pinterest.com/ verkrijgbaar. Als onderdeel van dit technische proces wordt Pinterest geïnformeerd welke specifieke subpagina van onze website door de betrokkene wordt bezocht. Als de betrokkene tegelijkertijd op Pinterest is ingelogd, herkent Pinterest elke keer dat de betrokkene onze website oproept en voor de gehele duur van zijn/haar verblijf op onze website, welke specifieke subpagina van onze website de betrokkene bezoekt. Deze informatie wordt verzameld door de Pinterest-component en door Pinterest toegewezen aan het respectievelijke Pinterest-account van de betrokkene. Als de betrokkene op een Pinterest-knop klikt die op onze website is geïntegreerd, wijst Pinterest deze informatie toe aan het persoonlijke Pinterest-gebruikersaccount van de betrokkene en slaat deze persoonlijke gegevens op.
Pinterest ontvangt via de Pinterest-component altijd informatie dat de betrokkene onze website heeft bezocht als de betrokkene tegelijk met onze website is ingelogd op Pinterest; dit gebeurt ongeacht of de betrokkene op de Pinterest-component klikt of niet. Als de betrokkene niet wil dat deze informatie naar Pinterest wordt verzonden, kan hij de overdracht voorkomen door uit te loggen bij zijn Pinterest-account voordat hij onze website oproept.
Het privacybeleid gepubliceerd door Pinterest, te vinden onder https://about.pinterest.com/privacy-policy beschikbaar is, geeft informatie over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonlijke gegevens door Pinterest.

4. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Twitter
De verwerkingsverantwoordelijke heeft op deze website componenten van Twitter geïntegreerd. Twitter is een meertalige, publiek toegankelijke microblogdienst waarop gebruikers zogenaamde tweets, d.w.z. korte berichten van maximaal 280 tekens, kunnen publiceren en verspreiden. Deze korte berichten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die niet zijn ingelogd op Twitter. De tweets worden ook getoond aan de zogenaamde volgers van de betreffende gebruiker. Volgers zijn andere Twitter-gebruikers die de tweets van een gebruiker volgen. Twitter maakt het ook mogelijk om een ​​breed publiek aan te spreken via hashtags, links of retweets.
De werkmaatschappij van Twitter is Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, VS.
Telkens wanneer een van de afzonderlijke pagina's van deze website wordt geopend, die wordt beheerd door de verwerkingsverantwoordelijke en waarop een Twitter-component (Twitter-knop) is geïntegreerd, wordt de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene automatisch geactiveerd door de respectieve Twitter-component zorgt ervoor dat een weergave van de overeenkomstige Twitter-component van Twitter wordt gedownload. Meer informatie over de Twitter-knoppen vindt u op https://about.twitter.com/de/resources/buttons terug te vinden. Als onderdeel van dit technische proces ontvangt Twitter informatie over welke specifieke subpagina van onze website door de betrokkene wordt bezocht. Het doel van de integratie van de Twitter-component is om onze gebruikers in staat te stellen de inhoud van deze website te herdistribueren, deze website bekend te maken in de digitale wereld en onze bezoekersaantallen te verhogen.
Als de betrokkene tegelijkertijd bij Twitter is ingelogd, herkent Twitter bij elk bezoek aan onze website door de betrokkene en voor de gehele duur van het respectievelijke verblijf op onze website, welke specifieke subpagina van onze website de betrokkene bezoekt . Deze informatie wordt verzameld door de Twitter-component en toegewezen aan het respectieve Twitter-account van de betrokkene. Als de betrokkene op een van de op onze website geïntegreerde Twitter-knoppen klikt, worden de daarmee overgedragen gegevens en informatie toegewezen aan het persoonlijke Twitter-gebruikersaccount van de betrokkene en door Twitter opgeslagen en verwerkt.
Twitter ontvangt via de Twitter-component altijd informatie dat de betrokkene onze website heeft bezocht als de betrokkene tegelijkertijd met onze website is ingelogd op Twitter; dit gebeurt ongeacht of de betrokkene op de Twitter-component klikt of niet. Als de betrokkene niet wil dat deze informatie op deze manier naar Twitter wordt verzonden, kan hij de overdracht voorkomen door uit te loggen bij zijn Twitter-account voordat hij onze website bezoekt. Het toepasselijke privacybeleid van Twitter is beschikbaar op: https://twitter.com/privacy?lang=de beschikbaar.

5. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van YouTube
De verwerkingsverantwoordelijke heeft op deze website componenten van YouTube geïntegreerd. YouTube is een internetvideoportaal waarmee video-uitgevers gratis videoclips kunnen plaatsen en andere gebruikers deze gratis kunnen bekijken, beoordelen en becommentariëren. YouTube maakt de publicatie van alle soorten video's mogelijk. Daarom zijn zowel complete film- en televisieprogramma's als muziekvideo's, trailers of video's die door gebruikers zelf zijn gemaakt, via het internetportaal toegankelijk. De service op de.youtube.com wordt geleverd door: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland. Geautoriseerd om service voor Google Ireland Limited te accepteren in de zin van sectie 5 (1) NetzDG is: Google Germany GmbH, Legal Department, ABC-Strasse 19, 20354 Hamburg, Duitsland. Telkens wanneer een van de afzonderlijke pagina's van deze website wordt opgeroepen, die wordt beheerd door de verwerkingsverantwoordelijke en waarop een YouTube-component (YouTube-video) is geïntegreerd, wordt de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene automatisch geactiveerd door de respectieve YouTube-component waardoor een weergave van de relevante YouTube-component van YouTube wordt gedownload. Meer informatie over YouTube is te vinden op https://www.youtube.com/yt/about/de/ worden opgehaald. Als onderdeel van dit technische proces worden YouTube en Google geïnformeerd welke specifieke subpagina van onze website door de betrokkene wordt bezocht. Als de betrokkene tegelijkertijd bij YouTube is ingelogd, herkent YouTube welke specifieke subpagina van onze website de betrokkene bezoekt door een subpagina op te roepen die een YouTube-video bevat. Deze informatie wordt verzameld door YouTube en Google en toegewezen aan het respectieve YouTube-account van de betrokkene.
YouTube en Google krijgen via de YouTube-component altijd informatie dat de betrokkene onze website heeft bezocht, als de betrokkene tegelijk met onze website is ingelogd op YouTube; dit gebeurt ongeacht of de betrokkene op een YouTube-video klikt of niet. Als de betrokkene niet wil dat deze informatie naar YouTube en Google wordt verzonden, kan hij de overdracht voorkomen door uit te loggen bij zijn YouTube-account voordat hij onze website bezoekt. De door YouTube gepubliceerde gegevensbeschermingsvoorschriften, die u kunt vinden op: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ beschikbaar zijn, informatie verstrekken over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonlijke gegevens door YouTube en Google.

6. Gegevensbeschermingsvoorschriften voor het gebruik van Juicer
De verwerkingsverantwoordelijke heeft op deze website een social wall van Juicer geïntegreerd. Het Juicer systeem biedt de mogelijkheid om social media activiteiten te bundelen in een social feed en deze te integreren als social wall op de website. Het is mogelijk om posts van Instagram, Twitter en tal van andere social media kanalen te integreren op basis van hashtags of om alle posts van een account (Instagram, Twitter, etc.) weer te geven op de social wall. De sociale muur is voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die niet zijn ingelogd op Instagram, Twitter, enz. Juicer wordt beheerd door Juicer.io, 1515 7th Street, #424, Santa Monica, CA 90403.
Juicers en externe leveranciers die met Juicer werken, werken in overeenstemming met de EU AVG. De AVG is ontworpen om de gebruiker meer informatie te geven en gebruikersgegevens beter te beschermen. sapcentrifuge heeft op geen enkel moment en zal op geen enkel moment:

  • Bewaar of verzamel persoonlijke informatie van gebruikers die de Juicer-feed (sociale muur) op een site bekijken.
  • Juicer deelt gebruikersgegevens behalve cookies die de gebruiker in staat stellen om het systeem beter te gebruiken. Juicer verzamelt een minimum aan gegevens en behandelt deze discreet.Geef alle soorten gegevens door aan sociale netwerken.

7. Gegevensbeschermingsvoorschriften voor de inzet en het gebruik van Vimeo
We kunnen de video's van het Vimeo-platform van Vimeo Inc. insluiten, Let op: Juridische afdeling, 555 West 18th Street New York, New York 10011, VS. Privacy Policy: https://vimeo.com/privacy. Wir weisen daruf hin, dass Vimeo Google Analytics einsetzen kann und verweisen hierzu auf die Datenschutzerklärung (https://www.google.com/policies/privacy) evenals opt-out-opties voor Google Analytics (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) of de instellingen voor gegevensgebruik van Google voor marketingdoeleinden (https://adssettings.google.com/.).

8. Gegevensbeschermingsvoorschriften voor de inzet en het gebruik van WhatsApp
Over de site www.industriekultur.ruhr of www.ruhr-tourismus.de/industriekultur het is mogelijk om je via de app aan te melden voor een nieuwsbrief WhatsApp. Om te registreren, moet het nummer van de mobiele telefoon die voor de dienst wordt geleverd, actief worden opgeslagen door de gebruiker. De gegevens van de gebruiker worden pas verwerkt nadat de gebruiker het startcommando "Start" heeft ingevoerd en het bijbehorende contact in WhatsApp is gelegd. Het verzenden van de term "Start" wordt opgeslagen en geëvalueerd als toestemming om gecontacteerd te worden. Het gebruik is een gratis aanvullende service en absoluut vrijwillig. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de beëindiging van het abonnement op de nieuwsbrief en de daarmee samenhangende verwerking van de gegevens door het commando "Stop" te gebruiken. Om alle gegevens te laten wissen, volstaat het om het commando "Verwijder alle gegevens" te sturen. Met deze opdracht worden de gegevens in onze systemen gewist. Een verwijdering in het systeem kan enige tijd duren, aangezien de gegevens technisch aanwezig zijn in de (onverwerkte) back-ups totdat ze (dagelijks) worden overschreven. De volgende gegevenscategorieën worden door de gebruiker verwerkt: naam, telefoonnummer, eventueel profielfoto afhankelijk van de instelling, communicatiegegevens, cursus/geschiedenis. Deze worden geleverd door de WhatsApp-service. Voor de verwerking door WhatsApp zelf worden geen taken of contractuele bepalingen overgenomen, aangezien Ruhr Tourismus GmbH uitsluitend als "dialoogpartner" optreedt. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. Ook hierbij dienen de daarbij behorende voorschriften van WhatsApp in acht te worden genomen. Ruhr Tourismus voert geen controles uit, aangezien een leeftijdscontrole niet mogelijk is en de WhatsApp-gebruiksvoorwaarden overeenkomstige voorschriften bevatten. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Het enige doel is het verzenden van directe berichten van Ruhr Tourismus GmbH.

9. Facebook-fanpagina/groep
(1) Het gebruik van onze Facebook-fanpagina/Facebook-groep vereist het verzamelen van persoonlijke gegevens. Sommige worden ook verzameld tijdens een onaangekondigd bezoek. Metadata (frequentie, duur, locatie van waaruit de "Vind ik leuk"-informatie is gemaakt, wanneer gebruikers online zijn, welke berichten fans bereiken, welke fans interactie hebben gehad met berichten en in welke mate, informatie over het gebruikte apparaat), persoonlijke gegevens zijn meer hier specifiek (geslacht, leeftijd, woonplaats, taal en andere demografische gegevens) verzameld door Facebook. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor statistische doeleinden. De rechtsgrond voor de uitkering is artikel 6 lid 1 f AVG.

(2) Als betrokkene kunt u uw rechten uitoefenen in overeenstemming met artikel 12 – 23 AVG.

(3) Meer informatie over het gegevensbeleid van Facebook vindt u op: https://www.facebook.com/about/privacy/, en specifiek informatie over de Insight-gegevens https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data

(4) Volgens artikel 26 AVG is er een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de Insights-pagina's tussen ons en Facebook. Dit is in de vorm van een contract https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum
te vinden.

XIII. rechten van de betrokkene
Als uw persoonlijke gegevens worden verwerkt, wordt u getroffen in de zin van de AVG en heeft u de volgende rechten ten opzichte van de verantwoordelijke:

1. Recht op informatie
Het antwoord op de vraag of het verantwoorde verlangen, het personenbezogene Daten, het antwoord op het verarbeitet werden. Liegt eine solche Verarbeitung vor, konnen Sie von dem Verantwortlichen über folgende Informationen Auskunft verlangen:

(1) de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens worden verwerkt;

(2) de categorieën persoonsgegevens die worden verwerkt;

(3) de ontvangers of categorieën van ontvangers aan wie uw persoonsgegevens zijn of zullen worden bekendgemaakt;

(4) de geplande duur van de opslag van de u betreffende persoonsgegevens of, indien specifieke informatie hierover niet mogelijk is, criteria voor het bepalen van de opslagduur;

(5) het bestaan ​​van een recht op rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens, een recht op beperking van de verwerking door de verantwoordelijke of een recht om bezwaar te maken tegen deze verwerking;

(6) het bestaan ​​van een recht van beroep bij een toezichthoudende autoriteit;

(7) alle beschikbare informatie over de herkomst van de gegevens als de persoonsgegevens niet bij de betrokkene worden verzameld;

(8) het bestaan ​​van geautomatiseerde besluitvorming inclusief profilering in overeenstemming met artikel 22 (1) en (4) AVG en - althans in deze gevallen - zinvolle informatie over de betrokken logica en de reikwijdte en beoogde effecten van een dergelijke verwerking voor de betrokkene.

Ihnen steht das Recht zu, Auskunft darüber zu verlangen, ob die Sie betreffenden personenbezogenen Data in een Drittland of een eine internationale Organization übermittelt werden. In diesem Zusammenhang können Sie verlangen, über die geeigneten Garantien gem. Kunst. 46 DSGVO im Zusammenhang mit der Übermittlung unterrichtet zu werden.

2. Recht op rectificatie
U hebt recht op rectificatie en / of aanvulling op de controller als de persoonsgegevens die u verwerkt onjuist of onvolledig zijn. De verantwoordelijke persoon moet de correctie onverwijld uitvoeren.

3. Recht op beperking van de verwerking
U kunt de beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens vragen onder de volgende voorwaarden:

(1) als u de juistheid van de u betreffende persoonsgegevens betwist, gedurende een periode die de verwerkingsverantwoordelijke in staat stelt de juistheid van de persoonsgegevens te verifiëren;

(2) de verwerking is onwettig en u weigert de persoonsgegevens te wissen en vraagt ​​in plaats daarvan om beperking van het gebruik van de persoonsgegevens;

(3) de verantwoordelijke heeft de persoonsgegevens niet langer nodig voor de verwerking, maar u hebt ze nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen, of

(4) als u overeenkomstig artikel 21, lid 1, AVG bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking en het nog niet zeker is of de legitieme redenen van de verantwoordelijke opwegen tegen uw redenen.

Als de verwerking van persoonsgegevens van u is beperkt, mogen deze gegevens alleen worden gebruikt met uw toestemming of met het oog op het doen gelden, uitoefenen of verdedigen van juridische claims of het beschermen van de rechten van een andere natuurlijke of rechtspersoon of om redenen van belangrijk openbaar belang. Unie of een lidstaat.
Als de beperking van de verwerking is beperkt in overeenstemming met de bovenstaande voorwaarden, zal de verantwoordelijke persoon u hierover informeren voordat de beperking wordt opgeheven.

4. Recht op annulering

  1. schrapping verplichtingen

U kunt eisen dat de controller uw persoonlijke gegevens onverwijld verwijdert en de controller moet die informatie onmiddellijk verwijderen als een van de volgende situaties waar is:

(1) De u betreffende persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of anderszins zijn verwerkt.

(2) U herroept uw ​​toestemming waarop de verwerking was gebaseerd op grond van artikel 6 lid 1 letter a of artikel 9 lid 2 letter a AVG en er is geen andere rechtsgrond voor de verwerking.

(3) U maakt bezwaar tegen de verwerking in overeenstemming met artikel 21 (1) AVG en er zijn geen dwingende legitieme redenen voor de verwerking, of u maakt bezwaar tegen de verwerking in overeenstemming met artikel 21, lid 2, AVG.

(4) De u betreffende persoonsgegevens zijn onrechtmatig verwerkt.

(5) Het wissen van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting op grond van het Unierecht of het recht van de lidstaten waaraan de verantwoordelijke is onderworpen.

(6) De persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben, zijn verzameld in verband met diensten van de informatiemaatschappij die worden aangeboden in overeenstemming met artikel 8, lid 1, AVG.

  • Informatie aan derden

Als de verantwoordelijke de persoonlijke gegevens over u openbaar heeft gemaakt en acc. Art. 17 (1) AVG is verplicht om ze te verwijderen, hij zal passende maatregelen nemen, inclusief technische maatregelen, rekening houdend met de beschikbare technologie en de implementatiekosten, om degenen die verantwoordelijk zijn voor de gegevensverwerking die de persoonsgegevens verwerken, te informeren dat u de betrokkene bent. U heeft verzocht om alle links naar deze persoonlijke gegevens of kopieën of replicaties van deze persoonlijke gegevens te verwijderen.

  • uitzonderingen

Het recht om te wissen bestaat niet als de verwerking noodzakelijk is

(1) om het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie uit te oefenen;

(2) om te voldoen aan een wettelijke verplichting die verwerking vereist krachtens het recht van de Unie of de lidstaten waaraan de verwerkingsverantwoordelijke is onderworpen, of om een ​​taak uit te voeren die in het algemeen belang is of in de uitoefening van het openbaar gezag die aan de verwerkingsverantwoordelijke is verleend;

(3) om rechtsvorderingen vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.

5. Recht op informatie
Als u het recht op correctie, verwijdering of beperking van de verwerking jegens de verantwoordelijke heeft ingeroepen, is de verantwoordelijke verplicht om alle ontvangers aan wie de persoonsgegevens over u zijn verstrekt, op de hoogte te stellen van deze correctie of verwijdering van de gegevens of beperking van de verwerking, tenzij dit blijkt niet mogelijk of vergt een onevenredige inspanning.
U heeft het recht om door de verantwoordelijke persoon over deze ontvangers te worden geïnformeerd.

6. Recht op overdraagbaarheid van gegevens
U hebt het recht om persoonlijk identificeerbare informatie die u aan de controller verstrekt, te ontvangen in een gestructureerd, gemeenschappelijk en machinaal leesbaar formaat. Bovendien hebt u het recht om deze gegevens ongehinderd door te geven aan een andere persoon door de persoon die verantwoordelijk is voor het verstrekken van de persoonsgegevens, op voorwaarde dat:

(1) de verwerking is gebaseerd op toestemming op grond van artikel 6(1)(a) AVG of artikel 9(a) AVG of op een contract op grond van artikel 2(6)(b) AVG en

(2) de verwerking wordt uitgevoerd met behulp van geautomatiseerde procedures.

Bij het uitoefenen van dit recht hebt u ook het recht om te verkrijgen dat uw persoonlijke gegevens met betrekking tot u rechtstreeks van de ene persoon naar de andere worden doorgegeven, voor zover dit technisch mogelijk is. Vrijheden en rechten van andere personen mogen niet worden aangetast.
Het recht op gegevensoverdraagbaarheid is niet van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor de vervulling van een taak die van algemeen belang is of plaatsvindt in het kader van de uitoefening van openbaar gezag dat is overgedragen aan de verantwoordelijke.

7. Recht van bezwaar
U hebt het recht om, om redenen die voortvloeien uit uw specifieke situatie, te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, die is gebaseerd op artikel 6, lid 1, lit. e of f DSGVO vindt plaats om bezwaar te maken; dit geldt ook voor profilering op basis van deze bepalingen.
De persoon die verantwoordelijk is verwerkt niet langer de persoonlijke gegevens over u, tenzij zwaarwegende en gerechtvaardigde redenen kunnen aantonen voor een verwerking die uw belangen, rechten en vrijheden opwegen tegen, of de verwerking is voor de vaststelling, de uitoefening of de verdediging van juridische claims.
Als de persoonlijke gegevens met betrekking tot u worden verwerkt voor direct marketingdoeleinden, hebt u het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens ten behoeve van dergelijke advertenties; dit is ook van toepassing op profilering voor zover het verband houdt met dergelijke direct mail.
Als u bezwaar hebt tegen verwerking voor directmarketingdoeleinden, zullen uw persoonlijke gegevens niet langer voor deze doeleinden worden verwerkt.
U heeft de mogelijkheid in verband met het gebruik van de diensten van de informatiemaatschappij - de uitoefening van uw recht op verzet door middel van geautomatiseerde processen waarin technische specificaties gedefinieerd - ongeacht richtlijn 2002 / 58 / EG.

8. Recht om de toestemmingsverklaring op grond van de wet op de gegevensbescherming in te trekken
U hebt het recht om uw verklaring voor gegevensbescherming op elk gewenst moment in te trekken. De intrekking van de toestemming heeft geen invloed op de wettigheid van de verwerking die op basis van de toestemming tot aan de intrekking is uitgevoerd.

9. Geautomatiseerde beslissing in individuele gevallen inclusief profilering
U hebt het recht om niet te worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking - inclusief profilering - die rechtsgevolgen zal hebben of op vergelijkbare wijze op u van invloed is. Dit is niet van toepassing als de beslissing

(1) noodzakelijk is voor het sluiten of uitvoeren van een overeenkomst tussen u en de verantwoordelijke,

(2) is toegestaan ​​door het recht van de Unie of de lidstaten waaraan de verantwoordelijke is onderworpen en deze wet bevat passende maatregelen om uw rechten en vrijheden en uw legitieme belangen te beschermen of

(3) met uw uitdrukkelijke toestemming.

Deze beslissingen mogen echter niet gebaseerd zijn op speciale categorieën van persoonsgegevens volgens artikel 9, lid 1 AVG, tenzij artikel 9, lid 2, lit. a of g AVG is van toepassing en er zijn passende maatregelen genomen om uw rechten en vrijheden en uw legitieme belangen te beschermen.
Met betrekking tot de gevallen genoemd in (1) en (3), zal de verantwoordelijke persoon passende maatregelen nemen om de rechten en vrijheden en uw gerechtvaardigde belangen te vrijwaren, waaronder ten minste het recht om de tussenkomst van een persoon van de kant van de verantwoordelijke persoon te verkrijgen, om zijn eigen standpunt kenbaar te maken en gehoord over het betwisten van het besluit.

10. Recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit
Niettegenstaande een anders administratieve of juridische procedures, heb je het recht van beroep bij een toezichthoudende autoriteit, in het bijzonder in de lidstaat van hun woonplaats, hun plaats van werk of de plaats van de vermeende schending te bereiken als je van mening dat de verwerking van persoonsgegevens betreffende tegen de DSGVO tegendeel.
De toezichthoudende autoriteit waarbij de klacht werd ingediend, stelt de klager op de hoogte van de status en de resultaten van de klacht, inclusief de mogelijkheid van een gerechtelijke procedure overeenkomstig artikel 78 AVG.